Aanbieding!
4,899.00
Aanbieding!
4,499.00
Aanbieding!
Aanbieding!
4,899.00

Custom Vespa

Custom Vespa samenstellen? Bij Scooter070 zijn wij gespecialiseerd in het scooter merk Piaggio. Piaggio is een van de meest betrouwbare en kwalitatieve scooter merken. Populaire modellen van Piaggio zijn dan ook de Vespa Sprint, Vespa Primavera, Vespa Elettrica (elektrische Vespa)  en de Piaggio Zip. 

Vespa’s rijden niet alleen erg fijn, ook zien ze er nog eens schitterend uit. Naast onze standaard Vespa modellen, kunt u uw Vespa geheel zelf samenstellen bij Scooter070. Wilt u een custom Vespa bestellen? Bekijk dan hier alle modellen. Wilt u meer onderdelen wijzigen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers bespreken graag met u de mogelijkheden.

Custom Vespa

Vespa Sprint customizen

Bent u al een langere tijd in het bezit van een Vespa Sprint en bent de looks een beetje zat geworden? Laat uw Vespa Sprint customizen. Wanneer iemand ervoor kiest om zijn of haar Vespa te customizen dan kunt u kiezen uit vele accessoires zoals bijvoorbeeld led verlichting, beugels en een custom zadel voor uw Vespa Sprint. Stel uw ideale Vespa Sprint geheel zelf samen en geniet zo nog jaren van uw Vespa!

Vespa Sprint zadel – Custom Vespa

Bij een custom Vespa hoort natuurlijk ook een custom zadel. U heeft een ruime keuze uit zadels voor uw Vespa Sprint. Kies uit verschillende kleuren, materialen en biezen.

Voor een Vespa Sprint zadel bent u bij ons dus aan het juiste adres. Een van onze bestseller Vespa Sprint zadels is de RS motief. Dit zadel is gemaakt van leer en afgewerkt met een rode stichting waar het RS patroon direct herkenbaar is. 

Vespa Sprint velgen

De velgen maken of kraken een auto, dit geldt natuurlijk ook voor scooters. Wanneer u bent uitgekeken op uw Vespa Sprint velgen, dan kunt u kiezen voor nieuwe velgen geheel naar uw smaak. Bij Scooter070 kunt u terecht voor verschillende Vespa Sprint velgen. Voor alle Vespa Sprint velgen kunt u het beste even contact met een van onze medewerkers opnemen of natuurlijk langskomen in een van onze vestigingen. 

Wilt u unieke velgen die niet zo gemakkelijk te verkrijgen zijn? Kies dan voor onze Vespa sport of marus velgen . Deze velgen hebben een prachtig uniek design, een echte eyecatcher voor uw Vespa. 

Contact

Heeft u vragen over een Vespa? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-448195 voor onze vestiging in Den Haag centrum. Verder kunt u natuurlijk ook uw vraag mailen naar ons, email: info@scooter070.nl. Wilt u zo snel mogelijk antwoord op uw vragen? Dan kunt u er ook voor kiezen om ons een Whatsapp Bericht te sturen. Ook is het mogelijk ons te berichten via Instagram.