Elektrische scooter kopen

6,599.00

Elektrische scooter Vespa

Elektrische scooter Vespa kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de elektrische Vespa namelijk de Vespa Elletrica. Zo hebben wij een ruim assortiment vespa scooters zoals de Vespa Sprinten de Vespa Primavera. Zijn deze scooters niet precies wat u wilt? Dan hebben we ook de custom Vespa die we naar uw wensen kunnen samenstellen. Koopt u een scooter bij ons, dan garanderen wij u een snelle levering. 

Naast onze vestiging beschikken wij ook over een werkplek waar u uw scooter kunt brengen voor een onderhoudsbeurt om ervoor zorgen dat de scooter goed blijft functioneren, mocht uw elektrische scooter Vespa schade oplopen dan kunt u ook bij onze werkplek terecht voor de reparatie. Zo heeft u bij Scooter070 als klant zijnde, alles onder één dak.

Elektrische scooter Vespa

Waarom elektrische scooter Vespa kopen?

Een elektrische scooter Vespa is veel beter voor het milieu want het rijdt…u raadt het al…volledig op elektriciteit. Dit betekent dat er geen CO2 vrijkomt wat natuurlijk goed is voor het milieu. Met een elektrische scooter Vespa, draagt u bij aan het verbeteren van het klimaat. Daarnaast is het vele malen goedkoper om elektrisch op te laden, dan een scooter die op benzine rijdt, te tanken. De kosten voor het opladen van een elektrische scooter bedragen zo’n 20 tot 40 cent per keer. De kosten voor het tanken bij de benzinepomp voor een scooter die op benzine rijdt, bedragen zo’n 10 euro per keer.

Een elektrische scooter Vespa is overal toegestaan. Er zijn een aantal steden die milieuzones hebben in Nederland. Een milieuzone is een gebied in een stad waar bepaalde voertuigen niet mogen rijden, waaronder sommige scooters die op brandstof rijden, maar daar hoeft u zichzelf geen zorgen om te maken met een elektrische scooter. 

Verder heeft een elektrische scooter nooit problemen met opstarten in tegenstelling met een scooter die op brandstof rijdt. Een elektrische scooter is altijd klaar voor gebruik of er nu sprake is van regen, sneeuw of zon. Daarnaast is een elektrische scooter erg stil. Inwoners die te kampen hebben met geluidsoverlast in de grotere steden, kunnen een elektrische scooter dan ook zeker waarderen. Bent u geïnteresseerd in een elektrische scooter Vespa? Kom dan langs bij Scooter070!

Contact

Heeft u vragen over een elektrische scooter Vespa? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-448195 voor onze vestiging in Den Haag centrum. Verder kunt u natuurlijk ook uw vraag mailen naar ons, email: info@scooter070.nl. Wilt u zo snel mogelijk antwoord op uw vragen? Dan kunt u er ook voor kiezen om ons een Whatsapp Bericht te sturen. Ook kunt u ons berichten via Instagram.