Piaggio vespa

Piaggio Vespa

Piaggio Vespa kopen? Bij Scooter070 hebben wij een ruim assortiment Piaggio’s, zoals de Piaggio Vespa en de Piaggio Liberty, tegen een scherpe prijs. Piaggio is het merk waarin wij geloven, waardoor wij ons ook zijn gaan specialiseren in het merk, met name de Piaggio Vespa. Wilt u alles te weten komen over een Piaggio? Kom dan langs in een van onze showrooms of neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers hebben allemaal een passie voor de Piaggio en adviseren u graag!

Het verhaal achter Piaggio (Vespa)

Het bedrijf Piaggio ontstond in 1884 in Italië toen een jongen genaamd ‘’Rinaldo Piaggio’’, het bedrijf van zijn vader overnam. Wat in de toekomst een wereldwijd bekend scootermerk zou worden, was nu een bedrijf wat zich bezig hield met het inrichten van luxe zeeschepen. Piaggio zag de kans klein dat hij binnen de zeeschepen branche, succesvol zou worden.

Hierna besloot Rinaldo Piaggio om de focus te leggen op de bouw van spoorwegen en wagons. Na een aantal jaren overleed Rinaldo Piaggio en kort daarna ontstond de 1e wereldoorlog. Een aantal jaren verder begon de 2e wereld oorlog net toen Enrico Piaggio een andere draai aan het bedrijf wilde geven. Na de oorlog zag Enrico Piaggio een kans om zich te gaan richten op scooters. En zo ontstond het merk Piaggio.

Door het lange bestaan en prachtige designs van Piaggio Vespa, is het scooter merk wereldwijd bekend geworden. Het merk is dan ook niet voor niets een van de duurste binnen het segment. Piaggio Vespa werkt uitsluitend met de beste materialen waardoor deze scooters ook erg betrouwbaar zijn en niet meer weg te denken zijn uit het scooter segment. 

Officiële Piaggio dealer

Bij Scooter070 zijn wij een officiële Piaggio dealer. Door de jaren heen hebben wij nauwe samenwerkingen opgebouwd met onze leveranciers, waardoor wij de Piaggio Vespa en overige modellen tegen scherpe tarieven kunnen leveren. Daarnaast hebben wij ook erg korte levertijden. Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw Piaggio Vespa bij de nummer #1 Piaggio specialist van Den Haag en omstreken. 

Piaggio Vespa

Waarom een Piaggio Vespa?

Er is een reden waarom u bijna iedereen in Nederland ziet rijden met een Piaggio Vespa, het model is voor jong en oud en het merk gebruik kwalitatief goede materialen voor de productie van zijn scooters. 

Natuurlijk is er ook veel aandacht besteed aan de looks van de Piaggio. Ieder model van Piaggio heeft een kwalitatieve en luxe uitstraling. Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje naar de Piaggio Vespa Sprint. Naast de uitstraling is er ook hard gewerkt aan het rijcomfort. Geen scootermerk biedt het fijne rijcomfort, dat de Piaggio Vespa biedt. Bent u geïnteresseerd in een Piaggio? Kom dan bij langs bij Scooter070 en laat u adviseren door een van onze medewerkers. 

Contact

Heeft u vragen over een Piaggio uit ons assortiment? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-448195 voor onze vestiging in Den Haag centrum. Verder kunt u natuurlijk ook uw vraag mailen naar ons, email: info@scooter070.nl. Wilt u zo snel mogelijk antwoord op uw vragen? Dan kunt u er ook voor kiezen om ons een Whatsapp Bericht te sturen. Ook is het altijd mogelijk om ons te berichten via Instagram.